Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »
La Huerta de La Font...

La Huerta de La Font...

Una muntanya molt especial per a la gent de Pollença i que inexplicablement, ja entrat el segle XXI, s'ha acabat de degradar. Em sembla que l'observació del paisatge, que era possible des de l'explanada del final del camí, ja no és oberta a tothom, aquelles vistes cap a Pollença, cap a la Serra del Cavall Bernat, cap el Tomir i cap a la Badia de Pollença ja seran patrimoni de ben pocs.

No hi ha temps que no torn... i ja poden tornar a posar aquell cartell dels anys seixanta que ens venia els solars de la primera urbanització: "Zonas Residenciales del Norte de Mallorca - La Huerta de La Font"... La urbanització de La Font, juntament amb les del Vilar, Gotmar i Cala Carbó, són fets que mai haurien d'haver passat. Potser totes siguin legals, però mai hauríen d'haver estat realitat. Qui en són els responsables ?

La Font s. XXI, un interessant post i fil de comentaris sobre aquest tema al bloc Urxella, amb mes imatges.

Comentaris

Endavant!!!

Toni Cladera

Toni Cladera | 14/03/2008, 07:16

Una molt bona feina, Biel. L'hem de preservar entre tots a la natura..... El nostre paper és ser "la mosca cojonera" de la administració. A més de mostrar als altres amants de la natura aquestes fotos plenes de bellesa.

salut i endavant!!!!

Re: La Huerta de La Font...

Pepe

Pepe | 15/03/2008, 15:38

El diumenge de les eleccions un càrrec del PSOE de Pollença em deia que no ens havíem de ficar amb les construccions de la Font, que donen feina i són obres d'art !!!!!!!!! Aquesta és la triste realitat que ens envolta

La Font - Nota informativa del GOB

Biel

Biel | 21/05/2008, 16:48

Nota Informativa del GOB
21 de maig de 2008.

El GOB insisteix a l'Ajuntament de Pollença i al Consell de la necessitat d'aturar les llicències a la urbanització de La Font.

La construcció de la urbanització, iniciada als anys 60, està destrossant aquesta muntanya i fent malbé de forma irreversible un paratge natural, a causa de les obres d’explanació, moviments de terra i construcció de xalets.

En nombroses ocasions, el GOB ha demanat a l’Ajuntament de Pollença la paralització de noves construccions a les zones elevades de la urbanització de la Font i en general a tots els indrets que no disposen de serveis i infraestructures mínimes, com a aquest cas. En els escrits la nostra entitat ha posat damunt la taula tant els impactes ambientals, socials i paisatgístics com els possibles infraccions a la legalitat que provoquen aquestes edificacions.

Igualment i en distintes ocasions el GOB ha sol·licitat al Consell Insular la de Mallorca la desclassificació de les parts altres de les urbanitzacions de La Font i El Vilar., precisament atenent al seu impacte i a la manca de serveis.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars