Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »
Estau a l'aguait !

Estau a l'aguait !

El medi ambient, malauradament no és un tema que predomini a les cadenes de televisió de les Illes... ben pocs són els reportatges en clau local o regional dedicats al medi ambient o a la natura, al coneixement de la nostra biodiversitat i als problemes que els envolten; potser sigui complexa i costosa la seva realització o no tinguin el suficient "share" que demanden els canals... el fet és que se n'emeten ben pocs !

El programa l'AGUAIT seria l'excepció dins aquest context. Un aguait és un observatori, un amagatall des d'on observar, i aquest programa ens permet participar de les observacions. Amb un ritme fresc i alegre, amb continguts rigorosos, presenta cada setmana tres petits reportatges de temàtica relacionada amb el medi ambient i la natura que ens són mes propers; a mes de notícies, consells, denúncia de problemes ambientals i alguna secció oberta als teleespectadors.

El ventall temàtic que fins ara ha presentat el programa és impressionant, i cada setmana la sorpresa esta assegurada, entre d'altres temes hi tenen cabuda l'estudi i conservació de la fauna i de la flora, l'ecologia domèstica, la producció ecològica i el consum sostenible, l'educació i la divulgació ambiental, la fotografia de natura, el medi ambient urbà, l'ecologisme, les energies alternatives, el reciclatge, la mar i el litoral, les activitats tradicionals, l'excursionisme,...

L'AGUAIT va iniciar les seves emissions el 18 de setembre del 2007, produït per Miraprim S.L amb direcció d'Aina Llauger i realització i càmera de Diego Villalonga, que ja ens sorprengueren l'any 2006 amb els ECOMINUTS, també a Televisió de Mallorca. L'equip de programa el completen Glòria Franquet (presentació), Toni Muntaner (càmera i edició), Toni Font (producció adjunta), Esther Vicens, Pep Lluís Forners, Margalida Pericàs i Toni Muntaner (locució) i Rúspell (música). El programa s'emet per Televisió de Mallorca, els dimarts a les 22:05 h. amb repeticions al llarg de la setmana i amb emissió per TV a la carta.

Estau a l'aguait !... Cada dimarts teniu una cita amb aquest programa.

Comentaris

Veure programes

Pere

Pere | 31/03/2008, 10:00

Hola, a vegades he tengut problemes per a veure algún capítol de l'Aguait a la web de TV Malloca, i em sembla que no hi surten tots...seria molt interessant tenir-los tots a Youtube, mes ara que permet una millor definició de video. Enhorabona per aquesta iniciativa.

Re: Veure programes

Biel

Biel | 31/03/2008, 17:47

Hola Pere, pas el teu suggeriment als responsables del programa... ara que la cosa depèn segurament de TV Mallorca. Salut !

Premi Medi Ambient del Consell de Mallorca

Biel

Biel | 04/06/2008, 19:05

Per la seva tasca de divulgació mitjançant reportatges que tracten una gran diversitat de temes relacionats amb el medi ambient Aina Llauger i Diego Villalonga, de Miraprim S.L, han obtingut el guardó en la categoria "Periodisme" dels Premis de Medi Ambient del Consell de Mallorca en la seva edició de 2007. El programa l'Aguait i el documental 60º Latitud Sud (TV Mallorca) han estat fruit de la seva producció.

Enhorabona !.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars