Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »
Neu a la Serra

Neu a la Serra

Si fa uns dies parlàvem de pluges espectaculars, ara toca parlar de fred i neu. Aquesta tardor (i també ho va fer la primavera) s'ens ha presentat extremadament dinàmica pel que fa als meteors i molt inestable. A la matinada del passat 11 de desembre s'assoliren els mínims tèrmics de l'any a diferents observatoris. En concret, a l'estació de Pollença es va registrar una mínima de 2,5 ºC a les 05:00 h. altres observatoris mallorquins, a cota baixa o mitjana (Llubí, Alaró....), marcaren temperatures de 1 o 1,5 ºC; a la Serra es registraren temperatures sota zero i es va fer present una nova onada de neu (crec que és ja la sisena). Aquestes temperatures són mes típiques del gener i del febrer... sembla que enguany l'hivern s'ha avançat !.

La imatge que acompanya aquest apunt esta feta des del cim del Puig de Sant Martí (250 m.) a Alcúdia. Hi veiem el Puig Tomir (1103 m), el Puig de Massanella (1364 m.), el Puig de Ca (878 m.) coberts per la neu que va arribar a cotes inferiors als 700 m.

Comentaris

preciós!

xavier espinar

xavier espinar | 14/12/2008, 08:53

vivim a un lloc que -mira que n'hi hem fet, de putades- encara és dels més guapos que hi ha. Tenim massa sort.

Re: Neu a la Serra

Pepe

Pepe | 14/12/2008, 22:47

Pau i neu

Re: Neu a la Serra

Garci

Garci | 16/12/2008, 18:03

Crec que hi ha "truco". Aquestes fotos no són reals. Tot això és massa bonic per no ser un muntatge.

Per cert, jo pens que allà on vagis pots trobar bellesa. Se'm fa difícil creure que Pollença o Mallorca són lo més guapo. Però si, ho son molt.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars