Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »
Cabrera, els tresors de l'illa

Cabrera, els tresors de l'illa

El 29 d'abril de 2009 el Parc Nacional de l'Arxipèlag de Cabrera ha complert la seva majoria d'edat, devuit anys d'ençà la seva declaració. Aquest mateix dia -intencionada coincidència?- a 28 milles d'aquelles illes i illots, a la torre de senyals (far) de Porto Pi es presentava el llibre Cabrera, els tresors de l'Illa, una publicació "de pes" i de molt cuidada edició.

Les fotografies de natura destaquen especialment al llibre i han estat obra de: Biel Servera, Sívia Arbona, Abraham Calero, Fernando Darder, Rosana García, Sebastià Torrens, Pep Amengual, Oceana, Carlos Pache i Biel Perelló.

L'equip multidisciplinar d'autors dels textos l'han format: Guillem Frontera, Guillem X. Pons, Mateu Riera, Damià Ramis, Josep Amengual, Miquel J. Deyà, Pere Fullana, Bartomeu Pastor, Joan Mayol, Pep Amengual, Jorge Moreno, Rafel M. Creus, Joan Carles Salom, Lluc Garcia, David García, Miguel McMinn, Abraham Calero, Simón Ruiz, Ignacio Catalán, Enric Ballesteros, Carlos M. Duarte, Núria Marbà, Ricardo Aguilar i Xavier Pastor. Un llibre de 222 pàgines (245x282 mm, amb tapa forta de tela) que ens apropa a la història i a la gènesi del parc nacional, a la mar que l'envolta i als ecosistemes marins i terrestres que el caracteritzen.

És una edició de Promomallorca Edicions patrocinada per la Conselleria de Medi Ambient, l'Ajuntament de Palma (Àrea de Medi Ambient) i l'Organismo Autónomo Parques Nacionales.

La imatge que acompanya aquesta entrada, una de les que il.lustren el llibre, ens mostra una vista des del Castell de Cabrera sobre la bocana del Port, Sa Creueta i el Cap Llebeig.

Cabrera, els tresors de l'Illa Portada del llibre (Fotografia de Biel Servera).

Informació complementària:

Comentaris

Dia del llibre

Joan M.

Joan M. | 04/05/2009, 08:50

No entenc com no es va presentar aquest llibre el dia 23 que era quan sembla que hauria tocat. Preciosa la foto Biel, però crec que cada vegada és mes difícil fer-les sense que hi surtin un munt de barques... de cada cop hi va mes gent a Cabrera !

CABRERA ELS TRESORS DE L'ILLA

Pere Llobera

Pere Llobera " Guarda de Cabrera " | 06/05/2009, 09:40

Esta bé que presentin un llibre de Cabrera, pero a nels que treballam allà com a minim hagesen pogut tenir el detall de convidarnos a la presentació. A mes de tenimos allà mes tirats que una llosca ,mai ens informen d'actes com aquets.

Re: Cabrera, els tresors de l'illa

Pepe

Pepe | 07/05/2009, 15:52

Enhorabona Biel

Informació

Toni Frau

Toni Frau | 07/07/2009, 20:55

Bon vespre Biel,

On podem comprar aquest llibre ?

Gràcies !!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars