Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »
Som-hi per Mallorca!

Som-hi per Mallorca!

Decebuts, hem assistit impotents a l'irracional fet de veure com el ciment s'enfilava pel coster de la Serra de la Font, sense poder entendre com no s'ha pogut evitar, sigui com sigui, aquesta bestiesa. La Font, Can Botana, Formentor, Coves Blanques,... espais que han patit, pateixen o es veuen amenaçats per actuacions urbanístiques, que malgrat la seva suposada legalitat, no deixen de deixar-nos astorats pel seu desenvolupament en aquests darrers anys... i la llista d'espais afectats arreu de Mallorca és llarga...

Durant aquests dos primers anys de legislatura, la intensa activitat als jutjats ha centrat bona part de l'actualitat informativa. El GOB ha estat precursor de moltes d'aquestes causes judicials amb la denúncia constant de les agressions ambientals, la corrupció, la malversació, la prevaricació...

Per altra banda, també des del GOB, tot i veure que Govern i Consell impulsaven mesures importants de protecció del territori, també s'ha hagut de reclamar el compliment de les promeses electorals de contenció urbanística davant la promoció per part del nou Govern de noves urbanitzacions amb l'excusa de l'habitatge de protecció oficial o el manteniment de l'hospital de Son Espases i l'aprovació del Decret Nadal, o veure modificacions impulsades pel nou Consell de Mallorca del Pla Territorial i del Pla de Carreteres que no responen als canvis que s'havien promès i que Mallorca mereix.

A més s'ha seguit fent front al creixement de les grans infraestructures, que a més del consum de territori possibiliten més creixements urbanístics i turístics: port de Palma, aeroport, centrals elèctriques, incineradora, ports esportius...

Hi ha per tant, moltes coses que encara ens preocupen. Des del GOB es continua combatent aquestes agressions amb la mobilització social i en aquest cas es vol fer amb un acte festiu. I es vol fer ara, precisament, en que la crisis econòmica i de la corrupció que ara aflora és la millor ocasió per canviar, a fons, vers una societat més participativa i sostenible.

Per això el GOB vos convida a participar en aquest acte que ha de ser un clam per Mallorca: perquè Mallorca necessita veure un canvi real i efectiu cap a una altra manera de fer les coses. Per una Mallorca sense corrupció, per una Mallorca més protegida, per una Mallorca amb més transport públic, per la dignitat política i pel rigor en els compromisos assumits. (Font: GOB-Mallorca).

Per tot això: Som-hi per Mallorca!

Divendres 12 de juny de 2008,
de les 18 a 24 hores a Ses Voltes de Palma.

Festa reivindicativa «SOM-HI PER MALLORCA !»
(activitats, projecció audiovisual, fireta amb menjar, informació i propostes per Mallorca, música i concert...).

Som-hi per Mallorca ! Cartell de la festa reivindicativa.


Vídeo de la festa reivindicativa organitzada pel GOB celebrada a Palma el dia 12 de juny de 2009, a càrrec de Mallorcaweb/Balearweb:

Actualitzat el 14/06/2009

Informació complementària:

Comentaris

Destrucció del territori

Joan Ramon

Joan Ramon | 31/05/2009, 19:04

A mi aquesta imatge de La Font, cada vegada que vaig fde Pollença al "moll" me fa mal de ventre, sincerament, si el regidor d'urbanisme dels darrers anys fos una mica més sensible al nostre entron, no crec que hagués permés aquesta barbaritat.
Enhorabona per aquest blog Biel, i per la teva tasca de conscienciació en la presarveció del nostre cada cop més fragil territori.

Salut

Re: Som-hi per Mallorca!

Pepe

Pepe | 31/05/2009, 19:52

Pens que amb la llei en la mà es podia haver aturat la Font, no ha hagut, ni hi ha voluntat de fer-ho.
Fa plorera permetre aquestes aberracions al s.XXI.

Som-hi per Mallorca!

Guillem

Guillem | 01/06/2009, 17:31

No reiteraré el que ja han dit altres companys aquí. Simplement m'hi adderesc i hi afegiré que amb els partits que tenim no hi ha res a fer. O es que heu sentit a piular algun d'ells? Només en Pepe s'atreveix a dir-ne alguna cosa. On son PSM? i ERC? no parlem d'UM, PP o PSOE tots uns interessats, peró no en el bé comú, com prediquen, sino en la seva butxaca o la seva quota de poder. Allò de vergonya cavallers, vergonya, ja ni tant sols val, so pasen per l'entrecuix.

Re: Som-hi per Mallorca!

Miquel Sánchez

Miquel Sánchez | 02/06/2009, 15:45

Hola Biel la foto tècnicament perfecta, el contigut ja és una altre història.

Fora criticar, damunt d'aquesta muntanya hi ha els estudis de molts de pollencins i pollencines

La Font, per no dir.....

Joan Meneta

Joan Meneta | 04/06/2009, 19:58

... Per no dir tants d'altres llocs. Plorera, tristor, llàstima, ràbia, impotència... amb una paraula ( com deia el padrí ), vergonya de tot plegat.

Programari lliure

René

René | 05/06/2009, 20:25

Qué en penseu del pacte per el programari lliure?

Podrieu ajudar-nos a aconseguir més signatures?

salut :)

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars