Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »
L'AFONIB amb s'Albufera

L'AFONIB amb s'Albufera

El passat 4 d'octubre va quedar oberta al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca una exposició de fotografia de natura realitzada per l'AFONIB. Hi participen 25 fotògrafs d'aquesta associació exposant 49 imatges relacionades amb la flora, fauna i paisatges de s'Albufera, una aportació d'aquest col.lectiu a la poc sonada celebració del 20è aniversari de la declaració del Parc (1988-2008), el primer que es va declarar a les Illes Balears.

L'AFONIB, Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears, es va constituir oficialment el juny de 2002 per posar en contacte les persones (professionals o afeccionades) que es dediquen a la fotografia o a la filmació de natura a les Illes Balears i que dediquen els seus esforços a recollir en imatges la biodiversitat i els paisatges de les Illes en benefici de la seva conservació i pel seu coneixement.

L'associació organitza activitats divulgatives, tècniques i de formació en el camp de la fotografia de natura, a la vegada que hi impulsa les bones pràctiques a través de l'assumpció d'un codi ètic per part dels seus associats i associades.

Han participat a l'exposició: SILVIA ARBONA - CATI ARTIGUES - ANDRES BARQUIER - JAUME CAPELLÀ - ANTONI CLADERA - NADAL CRESPÍ - MIQUEL ÀNGEL DORA - GUILLERMO FÉLIX - TONI GARAU - ROSANA GARCÍA - TXEMA GARCÍA - PERE GARCIAS - XAVIER LLABRÉS - JAUME LLINAS - ANA PILAR MORALES - XAVIER MORANTA - TONI MUÑOZ - BIEL PERELLÓ - MARGALIDA ROIG - GORI SALVÀ - SEBASTIÀ TORRENS - TONI SALAS - BIEL SERVERA - SANTY SUÑER - PERE VICENS

La visita a l'exposició és ben recomanada, només cal que vos acosteu al Centre de Recepció del Parc, a Sa Roca. El seu horari de visita és de 9 a 16 h. de dilluns a diumenge, romandrà al parc de forma indefinida essent retirada puntualment en el cas que s'organitzin altres activitats a l'espai que ocupa. Per a qualsevol informació relacionada podeu telefonar al 971 892250.

Expo Afonib 2009 Membres de l'AFONIB el dia de l'obertura de l'exposició. Foto: Jaume Llinàs.



Programa ECOMINUTS (TV Mallorca - MIRAPRIM, Novembre 2006). Realització: Diego Villalonga. Direcció: Aina LLauger.

Banner AFONIB

Comentaris

Val la pena !

Jaume

Jaume | 07/10/2009, 07:51

Hola, la vaig poder veure el mateix diumenge i realment s'ho paga, hi ha imatges fantàstiques, un bon resum del que es pot veure per s'Albufera. Si podeu, anau-la a veure. Enhorabona a l'afonib i a s'Albufera.

Hi aniré !!

Joan M.

Joan M. | 07/10/2009, 11:05

Pel que puc veure a la foto i vista la llista dels participants la seva visita es obligada, a veure si trobo un moment per acostar-me a l'Albufera. Felicitacions per la part que te correspon !

Re: L'AFONIB amb s'Albufera

Garci

Garci | 07/10/2009, 20:14

Biel, he fet un repàs a totes les fotografies que ens has regalat, he començat a anar enrere i no he aturat fins arribar a la profunditat de l'acantilat del primer post. Realment pensava que si un dia fas un concurs per triar la millor foto (i perquè no?) jo seria incapaç de triar-ne una.

Salut i segueix fent aquestes fotos que ens agraden tant!

Fantàstic

Toni Amengual

Toni Amengual | 28/11/2009, 20:28

Vàrem veure l'exposició el diumenge passat, les fotos són fantàstiques.

Per cert, les teves fotos són extraordinàries i serveixen com a inspiració als simples aficionats com jo.

Salutacions.

Recordant

Toni Matas Bauçá

Toni Matas Bauçá | 20/11/2012, 23:58

Recordant un altre fotograt, sanjuaner com jo, heu oblidat un altre bon fotograf: Climent Picornell. Hem de estar contents de haver tingut a nen Climent amb nosaltres, ara lo l´oblidem, graçcis

A Toni Matas

Biel Perelló

Biel Perelló | 22/11/2012, 00:14

Hola Toni, ÉS IMPOSSIBLE OBLIDAR A CLIMENT. Aquesta és la segona exposició de l'AFONIB a s'Albufera, la primera que es fa fer (l'any 2005) i que hi va estar exposada una bona temporada, es va concebre en part en memòria del company Climent Picornell. El fulletó divulgatiu de la mateixa recollia aquestes paraules:

Climent Picornell, in memoriam

El novembre de 2003, morí el nostre company Climent Picornell, associat a AFONIB d’ençà la seva creació. Lluny de voler adular gratuïtament un amic desaparegut, qualsevol elogi que en facem en aquest cas quedaria curt: Climent Picornell, un dels pioners de la fotografia de natura a les Balears, acompanyava les millors imatges de natura amb una qualitat humana veritablement excepcional.

Per això, una part de l’exposició està pensada per a retre un senzill homenatge al nostre company completant-la amb una mostra del seu treball.

Tens tota la informació a:
http://www.mallorcaweb.net/afonib/exposicio.htm

AFONIB manté a Climent Picornell com a soci fundador que va ésser de l'associació, i té un espai dedicat a ell a la web.

Gràcies i salutacions !

Recordant en Climent Picornell

Toni Matas Bauça, alias Toni de´s Colomé.

Toni Matas Bauça, alias Toni de´s Colomé. | 22/11/2012, 14:33

M´ha prodüit una sorpressa molt agradable veure que es meu amic Climent continua en el record de molts mallorquins i que la seva feina no s´oblidará mai.Perdonau la meva ignorançia i aceptau les meves disculpes. Vagi una salutaçió per tots volsaltres i en especial a la seva dona Margalida i als seus fills.

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars