Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »

"Es Busqueret"

Vaig tenir mala sort, no en vaig veure cap de Busqueret coallarg (Sylvia balearica) com el d'aquesta foto al llarg dels 26 dies que he estat hostejat a l'Hospital d'Inca, per sort vaig observar un Busqueret de cap negre (Sylvia melanocephala) i molts teuladers (Passer domesticus) que esperaven les miques de pa d'aquells personatges amb bata blava que es passejaven per aquell jardí de plantes aromàtiques i ullastres de viver... aquestes aus i la nevada del 10 de març feren un poc més agradable la meva estada :-)

Però si que vaig poder tenir en les mans (gràcies Xisco !!) "Es Busqueret" (de paper, el número 19 de la sèrie i que inaugura una nova època), que just acabava de sortir del forn i presentar-se al públic al local del GOB el passat 25 de febrer (data que coincidia amb el 10è aniversari de la revista); una imatge renovada i una feina editorial fantàstica, a nivell de disseny, fotografies, format i especialment de continguts... em vàrem sorprendre gratament !. He tengut l'oportunitat d'inaugurar la secció "A través de l'objectiu- Una imatge de natura" (on hi col.col·labora l'AFONIB), que humilment complementa uns continguts que ben segur vos satisfaran.

Es Busqueret és la revista de divulgació ornitològica del GOB (que també edita L'Ecologista i l'Anuari Ornitològic de les Balears), tendrà una periodicitat trimestral, una vintena de pàgines i és gratuïta (tothom la pot recollir al local del GOB o descarregar-se en format PDF). S'ha confeccionat també una web dedicada expressament a aquesta publicació on es poden consultar els números anteriors (esperem que aviat s'hi trobi la col.lecció completa !!) i altre informació relacionada (notícies de la presentació, vídeo, entrevistes a la radio, etc...). També disposa d'un perfil al Facebook.

La meva més sincera enhorabona a totes les persones que han fet i faran possible aquesta publicació, des del seu número 1 al 19 i següents.

La imatge del Busqueret coallarg (Sylvia balearica) que encapçala aquest article es va realitzar a la zona costanera de Felanitx .

Portada ES BUSQUERET 19 Portada del núm. 19 de la revista de divulgació ornitològica "Es Busqueret".

Informació complementària:

Comentaris

Re: "Es Busqueret"

Miquel Sánchez

Miquel Sánchez | 31/03/2010, 16:39

Bones Bielet, supòs que deus està 120-80 més o manco no?

Quina Foto !!!

Joan M.

Joan M. | 31/03/2010, 19:19

Hola Biel, imagin que aquest no és el busqueret que hi havia pel jardí de la clínica , ja, ja !!. Una foto preciosa, m'agrada com té la coa d'aixecada i el fons... I a veure si me fas arribar un exemplar en paper, la foto de l'incendi que hi tens és acolllonant, enhorabona i fes tota la bonda que t'han receptat. Una abraçada ben forta i a veure si ens veim.

Re: "Es Busqueret"

biel S

biel S | 31/03/2010, 20:57

Uep!
Ja enyoravem les teves aportacions virtuals, veig que les coses tornen a la normalitat.
Fes bonda, esteim contents que t'hagin amollat.
I enhorabona als responsables de la revista, una feina bonissima.

Salut

Joan Ramon

Joan Ramon | 31/03/2010, 21:35

Content de poder gaudir del Bloc una altre vegada, i sobretot de saber que estas bé Biel.

Salut i una abraçada.

salut

T. Salas

T. Salas | 31/03/2010, 21:47

Enhorabona pel post, excel.lent com sempre, i per la recuperació.
Salut.

Re: "Es Busqueret"

A.R.F.V.

A.R.F.V. | 01/04/2010, 05:32

Quina sort de tornar-te tenir per aquí.
Salut.

Salut !

Cati Artigues

Cati Artigues | 01/04/2010, 06:29

Benvingut Biel. La veritat és que se t'enyorava molt.
Una besada forta.

Re: "Es Busqueret"

Garci

Garci | 01/04/2010, 17:26

Content de retrobar-te per aquí. I fes bonda...

Fantàstica

Catalina

Catalina | 01/04/2010, 17:37

Una foto de xorrec preciosa Biel, m'agrada molt. A veure si aviat pot sortir a fer fotos d'aquesta primavera que ja s'ha activat i t'espera. Una besada i fes molta bonda !

Re: "Es Busqueret"

Pepe

Pepe | 01/04/2010, 23:26

Ha arribat la primavera.
Salut i alegria.

"ES BUSQUERET" Núm. 20

Biel

Biel | 09/06/2010, 13:16

Ha sortit un nou número de "ES BUSQUERET" (Núm. 20. Primavera 2010). El podeu descarregar directament en format PDF (2.5 MB) i visitar l'espai web de la revista. Esta dedicat principalment als valors de SON BOSC i l'estat de les obres del golf. Recomanat !.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars