Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perelló - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Següent »
Premi inesperat

Premi inesperat

Una grata i inesperada sorpresa, d'aquestes que te fan sentir amb ganes de seguir retratant la natura. El 12 d'agost del 2009, quan em vaig inscriure al premi, mai em pensava arribar a la final... Aquest fotobloc ha resultat el guanyador en la categoria de medi ambient del Premi Web 2010, convocat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, organitzat per BalearWeb, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma (Regidoria de Cultura). Aquest premi és convoca d'ençà l'any 2000 on m'hi vaig presentar amb el WebVerd obtenint un gratificant 5è. premi... eren altres temps i les darreres edicions han canviat completament la seva dinàmica.

La convocatòria d'enguany ha estat un èxit, ens toca felicitar a tots els participants i als guanyadors absoluts d'aquesta edició (Associació de Xeremiers de Muro Reguinyol.org, Xítxeros amb empenta i Diari digital d'Agricultura, Ramaderia i Pesca), però també i de forma especial a BalearWeb, a n'Elena Vera i a n'En Ramon Sellas que tan bé ho han organitzat tot, amb ganes, amb la qualitat, el dinamisme internauta i la participació com a eixos de la convocatòria. S'han assolit les 250 webs/blocs inscrits en nou categories i han estat 2.930 usuaris els que han proposat candidats, votat i/o opinat al llarg de quasi un any; els vots a través de la web i uns criteris de valoració ben assenyats han fet més fàcil la tasca del jurat a l'hora de decidir el premiats d'entre els nou finalistes de cada categoria.

L'entrega de premis i la cloenda d'aquesta edició es va celebrar el passat dimecres 9 de juny al Castell de Bellver amb la presència d'unes 300 persones i l'actuació del grup Oliva trencada i parlaments de Nanda Ramon i Margalida Tous.

El premi ha consistit en una punta seca sobre paper Somerset Velvet Antique de Mariano Mayol (Palma, 1965).

Els premis han tengut un destacat ressò als mitjans de comunicació, especialment a la xarxa, teniu un extens resum del que s'ha dit a l'apartat de difusió de la web oficial del premi. D'entre tot, són significants les notícies i/o opinions de BalearWeb i la dels blocs d'Elena Vera (amb autocrítica inclosa), de Cil Buele, Magí Moranta, Bel Llodrà i Toni Roig, entre d'altres. També hi ha opinions i valoracions a l'espai del Premi Web al Facebook.

Podeu veure fotos i vídeo de l'acte de cloenda i la notícia a CULTURAPOLLENÇA.COM. També podeu escoltar l'entrevista que em feren a Radio Pollença en relació al premi, al fotobloc i altres herbes el passat dia 15 de juny. Un apunt al bloc MonVerd.org del 25 de juny ofereix també una petita entrevista.

La imatge que acompanya aquest article no és cap fractal de la natura, és un detall d'un ésser submarí prou conegut... feis memòria... i si voleu sopes, podeu seguir aquest enllaç.

Comentaris

Re: Premi inesperat

biel S

biel S | 18/06/2010, 11:38

Enhorabona Biel per la teva feina, estic content que se t'hagi recongut tot el que fas.
Sobre la imatge que acompanya... me sona de la cantina de Cabrera

Ja ha plogut !

Biel

Biel | 18/06/2010, 12:53

Gràcies Biel ! l'has encertada... n'hi ha una còpia fa un munt d'anys (1990 o 1991 ?) si no l'han llevada, sempre li he tengut un afecte especial... és per això que la vaig digitalitzar. Salut !

Re: Premi inesperat

cris pizarro

cris pizarro | 18/06/2010, 13:25

enhorabona!!!!!! estic super contenta!!!!!

Gràcies !

Biel

Biel | 18/06/2010, 13:49

Gràcies Cristina... a veure si aquest estiu em puc ficar sota l'aigua a fer alguna foto ;-) Salut !

ENHORABONA

xavier

xavier | 18/06/2010, 14:18

No me cabia cap dubte que n'eres mereixedor. Tanta sort que de tan en tan hi ha premis de veres que reconeixen tasques ben fetes.
Esperem que serveixi perquè no te cansis mai de fornir el teu blog com fins ara. I que venguin més reconeixements en endavant.

aferrades
xavier

Premi

Magí Moranta

Magí Moranta | 18/06/2010, 16:04

Enhorabona Biel. Un premi ben merescut.

Gràcies !

Biel

Biel | 18/06/2010, 16:07

Gràcies Xavier pels teus elogis immerescuts. Gràcies també Magí... a donar canya s'ha dit !

Jo era allà, en primera línia

toni font

toni font | 18/06/2010, 17:09

... i vaig poder viure la sorpresa en primera persona.
No es el primer cop que reps un premi d'aquests... i no sera el darrer!
A la recerca continua de l'excel·lència... en BP!

Molt Merescut

Biel Vives

Biel Vives | 18/06/2010, 18:08

Enhorabona!! Per la tasca tan ben fete.Esper que no sigui el derrer,t'ho mereixes.
salut
Biel

No vos passeu !

Biel

Biel | 18/06/2010, 18:54

Gràcies Toni i Biel... el que esper és poder seguint pixelant la natura durant molts anys, amb salut !.

Re: Premi inesperat

Joan Ramon Sr.

Joan Ramon Sr. | 19/06/2010, 07:58

Gracies per acostar la natura als nostres ulls. Premi ben merescut

T'ho mereixes!

Cati Artigues

Cati Artigues | 19/06/2010, 09:29

Enhorabona, Biel! Te mereixes això i molt més. Una feina fantàstica la que fas!.
Una besada ben forta!
Cati

No era per menys !

Joan M.

Joan M. | 19/06/2010, 14:21

Hola Biel, m'hauràs de perdonar, però me va passar votar-te, som un dessatre. El premi es ben merescut ja t'he dit sempre que disfrut amb les teves fotos i el la forma que presentes la informació, detallada i seleccionada... aquest bloc es com una enciclopedia de la natura i esper que mantenguis el ritme a pesar dels altibaixos de la salut, au que ja en parlarem, enhorabona de veritat !

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars