Premi Web 2010 - Categoria Medi Ambienr

Biel Perell - Fotobloc de natura

« Anterior | Inici | Segent »
Premi inesperat

Premi inesperat

Una grata i inesperada sorpresa, d'aquestes que te fan sentir amb ganes de seguir retratant la natura. El 12 d'agost del 2009, quan em vaig inscriure al premi, mai em pensava arribar a la final... Aquest fotobloc ha resultat el guanyador en la categoria de medi ambient del Premi Web 2010, convocat per la Direcci General de Poltica Lingstica del Govern de les Illes Balears, organitzat per BalearWeb, amb la collaboraci de l'Ajuntament de Palma (Regidoria de Cultura). Aquest premi s convoca d'en l'any 2000 on m'hi vaig presentar amb el WebVerd obtenint un gratificant 5. premi... eren altres temps i les darreres edicions han canviat completament la seva dinmica.

La convocatria d'enguany ha estat un xit, ens toca felicitar a tots els participants i als guanyadors absoluts d'aquesta edici (Associaci de Xeremiers de Muro Reguinyol.org, Xtxeros amb empenta i Diari digital d'Agricultura, Ramaderia i Pesca), per tamb i de forma especial a BalearWeb, a n'Elena Vera i a n'En Ramon Sellas que tan b ho han organitzat tot, amb ganes, amb la qualitat, el dinamisme internauta i la participaci com a eixos de la convocatria. S'han assolit les 250 webs/blocs inscrits en nou categories i han estat 2.930 usuaris els que han proposat candidats, votat i/o opinat al llarg de quasi un any; els vots a travs de la web i uns criteris de valoraci ben assenyats han fet ms fcil la tasca del jurat a l'hora de decidir el premiats d'entre els nou finalistes de cada categoria.

L'entrega de premis i la cloenda d'aquesta edici es va celebrar el passat dimecres 9 de juny al Castell de Bellver amb la presncia d'unes 300 persones i l'actuaci del grup Oliva trencada i parlaments de Nanda Ramon i Margalida Tous.

El premi ha consistit en una punta seca sobre paper Somerset Velvet Antique de Mariano Mayol (Palma, 1965).

Els premis han tengut un destacat ress als mitjans de comunicaci, especialment a la xarxa, teniu un extens resum del que s'ha dit a l'apartat de difusi de la web oficial del premi. D'entre tot, sn significants les notcies i/o opinions de BalearWeb i la dels blocs d'Elena Vera (amb autocrtica inclosa), de Cil Buele, Mag Moranta, Bel Llodr i Toni Roig, entre d'altres. Tamb hi ha opinions i valoracions a l'espai del Premi Web al Facebook.

Podeu veure fotos i vdeo de l'acte de cloenda i la notcia a CULTURAPOLLENA.COM. Tamb podeu escoltar l'entrevista que em feren a Radio Pollena en relaci al premi, al fotobloc i altres herbes el passat dia 15 de juny. Un apunt al bloc MonVerd.org del 25 de juny ofereix tamb una petita entrevista.

La imatge que acompanya aquest article no s cap fractal de la natura, s un detall d'un sser submar prou conegut... feis memria... i si voleu sopes, podeu seguir aquest enlla.

Comentaris

Re: Premi inesperat

biel S

biel S | 18/06/2010, 11:38

Enhorabona Biel per la teva feina, estic content que se t'hagi recongut tot el que fas.
Sobre la imatge que acompanya... me sona de la cantina de Cabrera

Ja ha plogut !

Biel

Biel | 18/06/2010, 12:53

Grcies Biel ! l'has encertada... n'hi ha una cpia fa un munt d'anys (1990 o 1991 ?) si no l'han llevada, sempre li he tengut un afecte especial... s per aix que la vaig digitalitzar. Salut !

Re: Premi inesperat

cris pizarro

cris pizarro | 18/06/2010, 13:25

enhorabona!!!!!! estic super contenta!!!!!

Grcies !

Biel

Biel | 18/06/2010, 13:49

Grcies Cristina... a veure si aquest estiu em puc ficar sota l'aigua a fer alguna foto ;-) Salut !

ENHORABONA

xavier

xavier | 18/06/2010, 14:18

No me cabia cap dubte que n'eres mereixedor. Tanta sort que de tan en tan hi ha premis de veres que reconeixen tasques ben fetes.
Esperem que serveixi perqu no te cansis mai de fornir el teu blog com fins ara. I que venguin ms reconeixements en endavant.

aferrades
xavier

Premi

Mag Moranta

Mag Moranta | 18/06/2010, 16:04

Enhorabona Biel. Un premi ben merescut.

Grcies !

Biel

Biel | 18/06/2010, 16:07

Grcies Xavier pels teus elogis immerescuts. Grcies tamb Mag... a donar canya s'ha dit !

Jo era all, en primera lnia

toni font

toni font | 18/06/2010, 17:09

... i vaig poder viure la sorpresa en primera persona.
No es el primer cop que reps un premi d'aquests... i no sera el darrer!
A la recerca continua de l'excellncia... en BP!

Molt Merescut

Biel Vives

Biel Vives | 18/06/2010, 18:08

Enhorabona!! Per la tasca tan ben fete.Esper que no sigui el derrer,t'ho mereixes.
salut
Biel

No vos passeu !

Biel

Biel | 18/06/2010, 18:54

Grcies Toni i Biel... el que esper s poder seguint pixelant la natura durant molts anys, amb salut !.

Re: Premi inesperat

Joan Ramon Sr.

Joan Ramon Sr. | 19/06/2010, 07:58

Gracies per acostar la natura als nostres ulls. Premi ben merescut

T'ho mereixes!

Cati Artigues

Cati Artigues | 19/06/2010, 09:29

Enhorabona, Biel! Te mereixes aix i molt ms. Una feina fantstica la que fas!.
Una besada ben forta!
Cati

No era per menys !

Joan M.

Joan M. | 19/06/2010, 14:21

Hola Biel, m'haurs de perdonar, per me va passar votar-te, som un dessatre. El premi es ben merescut ja t'he dit sempre que disfrut amb les teves fotos i el la forma que presentes la informaci, detallada i seleccionada... aquest bloc es com una enciclopedia de la natura i esper que mantenguis el ritme a pesar dels altibaixos de la salut, au que ja en parlarem, enhorabona de veritat !

christoph christoph

Hurensohncrape

Hurensohncrape | 01/06/2020, 07:30

christoph
christoph
christoph
christoph
christoph
christoph
christoph
christoph
christoph
christoph

sabine

DiscoboyNUTTEVisee

DiscoboyNUTTEVisee | 11/06/2020, 05:10

sabine
sabine
sabine
sabine

Новинка самоходная тележка Мотомул Крым

WalterAcase

WalterAcase | 19/06/2020, 15:58

Это Новейшая разработка российских производителей Мотомул Крым.
Конструкция этой самоходной машины для строительных работ, получившей индекс «Мотомул» МТ-300, является оригинальной отечественной разработкой (несмотря на то, что внешне машина похожа на технику иностранных конкурентов).
Поэтому Мотомул МТ-300 пригодится при строительстве в тяжёлых и стеснённых условиях, в фермерских хозяйствах, в ЖКХ, а также на личных приусадебных участках.
Объём двигателя составляет 0,2 литра, номинальная мощность – 6,5 лошадиных сил при 3600 об/мин, максимальный крутящий момент – 12 Нм при 2500 об/мин. Емкость топливного бака – 3,6 литра.
И наконец, в ближайшее время в Обнинске для Мотомула будет выпускаться специальный адаптер с сиденьем. Это превратит самоходный агрегат Мотомул МТ-300 в настоящий мини-трактор, способный обрабатывать (культивировать) почву на загородном участке.
Найти нас можно по запросу в Яндексе: "Мотомул Крым".

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars